Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök vid Scoutstugan 7 nov 2015

Sök TräningPosted by Hasse J Sun, November 08, 2015 20:07:48
Sök vid Scoutstugan 7 nov 2015

Regn, plus 9 grader. Vi beslöt att göra rutan med tre legor på varje sida, cirka 20 meter längre ut än vanligt.

Kasper fick börja, med husse som förare i dag. Kasper skötte jobbet ypperligt, med jättefina markeringar, trots att matte med barnbarn var med på stigen. Han hittade alla figgarna, utom nummer två på höger sida, trots att Hasse skickade om en gång där.

Nummer två var Rocky, som fick ett antal hittaövningar där han fick se figgen gå ut på den första, och synretningar på de andra. Gick kanonbra, med tanke på att det bara är andra gången han är med. Det var lite störande att matte stod på stigen. Nästa gång ska husse ta med kampgrejer för att se om det kan tagga honom lite bättre än bara godis. Vi ska också se om han vill springa tillbaka till husse med leksaken, kanske som förövning till rullmarkeringar.

Trea var Viktor som märkte att Hasse inte var helt fokuserad, så han stack ut på första skicket alldeles själv och markerade alldeles som han skulle. Viktor hade precis som Kasper problem att hitta andra figgen på höger sida. Hasse gick ut en bit och skickade om. När han kom tillbaka till stigen märkte han till sin häpnad att Viktor hade smitit över stigen och var i full färd med att markera figuranten på andra sidan. Viktor tyckte att han kunde det här tillräckligt bra nu för att klara sig utan förare.

Nummer fyra var Bossa. I dag kom hon igång direkt och skällde på Kristoffer, som var ny figge förra gången. Då tvekade hon lite innan hon började skälla. Även Bossa hade i dag problem att hitta andra figuranten på höger sida. Det gick inte trots att matte skickade om två gånger. I övrigt gick det bra som vanligt.

Lydia löper och fick därför gå sist i dag. Jag fick skicka om en gång på andra skicket (1:a på vänster sida). I övrigt funkade allt bra, trots att legorna låg längre ut än vanligt. Hon hittade även den legan som de andra gick bet på. Det var inga problem att skälla på Kristoffer som hon aldrig träffat förut, kul.

Sedan var det skönt att komma in i Hasses och Elisabets kök, få av de blöta regnkläderna och fika.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.