Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök vid Scoutstugan 26 september 2015

Sök TräningPosted by Hasse J Sun, September 27, 2015 17:30:18
Sök vid Scoutstugan 26 september 2015

Skönt sökväder med 10-12 grader, växlande molnighet som övergick i sol, måttlig vind

Bossa fick börja och fick dagen till ära en ny figurant, Susanne. Bossa tvekade bara en kort sekund och skällde sedan som hon brukar. I övrigt gick allt som på räls.

Tvåa var Lydia som blev glatt överraskad över att se Susanne på stigen och som hade väldigt svårt att låta bli att hälsa. Även i dag började jag med att sätta ner henne för att gå in och titta på rutan. Gick bättre i dag. Hon fick börja med ett tomslag, medan figgen gick ut på andra sidan. Det blev totalt åtta figgar och två tomslag, utan bekymmer.

Trea var Newton. Transporter och skicken gick jättebra, men han har fortfarande svårt att komma igång med skallet. Gick lite bättre på Hasses sida än hos Brodde, men Newton behöver triggas igång med skallkommando. Bara att nöta vidare!

Nummer fyra var Kasper, som började med att smita ut på fel sida, där husse låg. Han skällde lite men kom tillbaka till stigen när Elisabet ropade. Sedan gick det jättebra, fina markeringar utan att röra vid figuranterna. Elisabet testade ett planerat tomslag, för första gången, och det löste han bra, även om matte måste lära sig att inte bli så nervös utan låta honom jobba.

Därefter kom en nybörjare, Rolle. Han fick hittaövningar på korta avstånd, där figuranten lockade med boll. Gick strålande, inga problem att lämna matte på stigen och springa ut. Han hade jättekul!

Sist ut i rutan var Viktor som fick åtta skick, inga konstigheter, veteranen skötte sig på bästa sätt.

Avslutning med fika, kakor och genomgång

vid pennan Britt-Marie

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.