Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök vid Ådran 26 april

Sök TräningPosted by Hasse J Fri, May 16, 2014 21:18:13
Sök vid Ådran 26 april

Lydia fick börja, men hade drabbats av totalt hjärnsläpp och blev utvisad till bilen.

Tvåa var Kasper som fick tio skick med hittaövningar. Han var jättetaggad och höll på att fälla matte med stoppsladd efter första skicket. Han skvätte lite på väg tillbaka från figgarna på de sista skicken, förmodligen överloppshandling när han börjar bli trött i skallen. Matte och figuranter får hjälpas åt att huta åt honom när han är inom syn- och hörhåll. I övrigt jättebra.

Trea var Bjarne som hade sprungit av sig det värsta under vallningen. Han tvekade lite inför en figge men i övrigt mycket bra. Han stannade och pinkade vid ett utskick, men matte kunde bryta, peppa upp och skicka om. Bra jobbat.

Fjärde hund var Viktor, som jobbade bra som vanligt. Han smet i förväg från husse en gång, när det blev för mycket pep-talk, annars inget att invända.

Till slut fick Lydia en chans till, men funkade inte trots poppisar. Hjärnan var inte riktigt med i dag, Matte tror det beror på skendräktighet.

Vid pennan
Britt-Marie

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.