Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök vid vändplan 18 okt 2014

Sök TräningPosted by Hasse J Tue, October 28, 2014 20:38:04
Sök vid vändplan 18 okt 2014

Totti fick vara med och valla rutan. Fem personer och fyra hundar i skönt, milt höstväder.

Lydia fick börja. Hon fick åtta skick, var jättetaggad och jobbade bra. Inga problem att husse var med på stigen. Hon missade Hasse ett par gånger på ena sidan, ett skickade jag om och det andra fick passera som tomslag eftersom hon var långt ute och sökte av. Inga problem när figgen låg under nätet. Hon badade ett par gånger, vilket var mindre bra.

Tvåa var viktor. Evald och Brodde försökte gömma sig så bra som möjligt, men det hjälpte inte. Han hittade dem ändå, även om han ibland fick leta mer än han brukar. Han fick blandning av korta och långa skick, och verkade bli lite extra taggad när figgarna låg under nätet.

Trea var Kasper. Matte var lite stressad eftersom han smet iväg på egen runda förra gången. Hon ropade när han varit ute väl länge och letat på första skicket, men han bröt inte och kom till stigen, utan han hade fått korn på Brodde uppe i trädet. Där fick han skälla länge. Eftersom han visat tendens att gå på snitslarna knöt Brodde upp dem högt på sin sida, men jag glömde det. Svårt att säga om det gjorde någon skillnad, men det kan ju vara rörelsen han går på, när snitseln vajar. Jag låg under nätet på min sida. På första skicket försökte han gräva sig in, men på de andra satt han sig ner och skällde, lite gällt och frustrerat. Han blev trött på slutet, har ännu inte lärt sig ransonera krafterna,

Sista hund var Bossa. Hon fick tio figgar i rask följd, hittade alla utan problem, men var lite ofokuserad, kissade och drack. Kanske matte spanade för mycket efter svamp och glömde att ha tummen i ägat på hunden ;-)

Efteråt blev det fika på altanen och trivsam utvärdering som vanligt.

Britt-Marie

  • Comments(0)//hasse.rilott.com/#post314