Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök vid Scoutstugan 1 juni 2014

Sök TräningPosted by Hasse J Mon, June 09, 2014 23:12:51
Sök vid Scoutstugan 1 juni 2014

Härlig dag i vackert väder, och alla hundarna fick kämpa ordentligt.

Lydia fick börja. Hon fick några pop-up-figgar, ett par springfiggar och några utan retning. Det gick bra, förutom att hon missade andra figgen på höger sida, men det blev ett hyfsat tomslag. Hon jobbade på bra och gjorde det hon skulle, men inte med full entusiasm. Jag borde haft med vatten på stigen.

Tvåa var Bossa, som var jättetaggad, det blev lite överslagshandlingar. På första skicket skickade matte henne snett, och där fick de skicka om. Hon fick tre närfiggar som hon tog på vägen tillbaka. Hon jobbade jättebra som vanligt, men tog slut i dag. Bossa är rutinerad och behöver fler utmaningar.

Trea var Kasper. På första skicket försökte han pinka när han lämnade figgen, men Carina röt till och det hade tydligen effekt för det blev inga fler försök att skvätta. Han skötte sig annars utmärkt. På höger sida tvingades han verkligen jobba i dag, och det gjorde han utan att ge upp. Vid ett skick fastnade han i någon doft vid sidan av stigen och Elisabet fick skicka om två gånger, men till slut fick hon ut honom.

Fyra var Newton som hade varit med och vallat rutan. Studsbollen tog också slut i dag, men jobbade ändå intensivt in i det sista. Carina skötte sig exemplariskt och hade hunden med sig hela tiden. Det var poppisar på alla skicken och Newton är jätteduktig.

Viktor fick avsluta. Han fick också jobba hårt i dag, och hade lite problem att hitta figgen på högersidan, men gav sig inte. Han fick två luriga närfiggar, som han löste galant och visade att han har på nästan från början.

Dagen avslutades med härlig fikastund på altanen. :-)
B-M

  • Comments(0)//hasse.rilott.com/#post312