Hasse o Elisabets Blogg

Hasse o Elisabets Blogg

Sök träningsblogg

Sök den 8 mars 2014 Scoutstugan

Sök TräningPosted by Hasse J Wed, March 12, 2014 20:15:21

Sök den 8 mars 2014 Scoutstugan

Madonna var först ur! Gick jättebra, kul att se. Fick ljudretning och gick ut direkt. Gör överslagshandlingar efter några skick. Fortsättningsvis skall vi variera antalet skick (idag nio), börja med en pop-up samt prova med lek hos figgen.

Bjarne var nästa man på tur! Han var jätte ivrig, kopplar inte på nosen utan rusat runt och tycker livet är härligt :) Efter första rundan går det mycket bättre. Vi fortsätter med ljud alt pop-up så att rutinen går in. Vänta att skicka till Bjarne är samlad. Nästa gång försöker vi med att han är med och vallar, förhoppningsvis blir det då fokus från första skick.

Kasper, gick jättebra idag, bra på stigen, släpper figgarna fortare, hoppar inte längre på figgarna och ger ALLT från början! 10 skick idag blev trött men kroknade ej.

Sedan kon turen till Viktor. Han är smart och testade figgarna idag, Hasse gick ut och mötte på halva vägen vilket innebar att figgarna bröt och då tyckte Viktor att han inte skulle behöva skälla med än nödvändigt efter som husse inte bemödade sig att komma ut hela vägen.

Hasse fortsätter att ”tagga upp” på stigen. Viktor hade inga problem att hitta figgarna :)

Sist var det Bossa. Hon fick 10 skick, figgen bröt och belönade och Bossa sprang som en vilde. Matte hälsar tack för att vi får komma och ha kul utan att bidra till er andra!

Britt Marie! Jag fixar fikabröd till på lördag// Hej från Brodde!  • Comments(0)//hasse.rilott.com/#post308